Joensuun Pursiseuran tarkoituksena on:

- Kehittää vapaa-ajan veneilyharrastusta niin, että seuran jäsenet harrastuksensa parissa toimiessaan voisivat kehittää fyysistä ja psyykkistä hyvinvointiaan tarpeittensa mukaisesti, edistää vesiliikkumisen turvallisuutta ja lisätä jäsenistönsä keskuudessa veneilyssä tarpeellisia tietoja ja taitoja.

- Kehittyä urheiluseurana siten, että moottorivene- ja purjehdusurheilu saisivat lajille kuuluvan arvostuksen ja seuran urheilijat heille kuuluvan tuen.

- Kehittää jäsentensä matkaveneilytaitoja

Mainittuihin yleispäämääriin pyritään koulutus-, kilpailu-, ja junioritoiminnan kautta sekä tarjoamalla jäsenistölle monipuolisia mahdollisuuksia yhessäoloon ja seuratoimintaan.

Joensuun Pursiseuran 50-vuotishistoriikki - Tilaus

Historiikin luonti etenee mainiossa myötätuulessa ja seuraavana edessä onkin jo taittovaihe. Kaikki jäsenet voivat tilata kirjan ennakkotilaushintaan, 20 €/kpl (tilaukset: info@joensuunpursiseura.fi). Ennakkotilaushinta on voimassa 1.5.2016 saakka, jonka jälkeen kirjan myyntihinta on 30 €/kpl.

Uutisarkisto