Joensuun Pursiseuran tarkoituksena on:

- Kehittää vapaa-ajan veneilyharrastusta niin, että seuran jäsenet harrastuksensa parissa toimiessaan voisivat kehittää fyysistä ja psyykkistä hyvinvointiaan tarpeittensa mukaisesti, edistää vesiliikkumisen turvallisuutta ja lisätä jäsenistönsä keskuudessa veneilyssä tarpeellisia tietoja ja taitoja.

- Kehittyä urheiluseurana siten, että moottorivene- ja purjehdusurheilu saisivat lajille kuuluvan arvostuksen ja seuran urheilijat heille kuuluvan tuen.

- Kehittää jäsentensä matkaveneilytaitoja

Mainittuihin yleispäämääriin pyritään koulutus-, kilpailu-, ja junioritoiminnan kautta sekä tarjoamalla jäsenistölle monipuolisia mahdollisuuksia yhessäoloon ja seuratoimintaan.

JPS:n jäsen - Tutustu Suuliin!

Suuli on SPV:n uusi rekisteri jäsenseurojen jäsenille. Jokainen seuran jäsen voi sitä kautta muokata jäsentietojaan!

Tämä on tärkeää, koska sillä tavalla seura pystyy entistä paremmin kontaktoimaan jäsenistöään ja pysyy nykyistä paremmin ajantasalla jäsentiedoista.

Katso lisää: https://suuli.spv.fi/#/login

Uutisarkisto