JOENSUUN PURSISEURA 50 VUOTTA

Joensuun Pursiseuran 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi koottiin yksiin kansiin seuran historiaa kuvin ja tekstein vuosien varrelta. Tuloksena on 270 sivuinen kirja mielenkiintoista luettavaa useiden kirjoittajien tuottamana.

"Hyvällä tuulella, hyvässä seurassa" -historiikin on toimittanut Pekka Kupiainen ja sitä voi tilata hintaan 30 €/kpl osoitteesta info@joensuunpursiseura.fi. Kirjoja on saatavilla VMP:n toimistolla, os. Koskikatu 13, Joensuu. Maksu käteisellä tai kuitti maksusta mukaan (tilinumero FI39 5770 0510 0155 37).

Tyylikäs lahja itselle tai ystävälle!

Joensuun Pursiseura 50 vuotta - historiikki

"Hyvällä tuulella, hyvässä seurassa" -historiikki, jossa 270 sivua Joensuun Pursiseuran historiaa 50 vuoden ajalta. Toimittaja Pekka Kupiainen. Hinta 30 €/kpl, tilaukset info@joensuunpursiseura.fi.

Uutisarkisto

Lapalikon laituri on nostettu talviteloille 25.9.2016.