Joensuun Pursiseuran tarkoituksena on:

- Kehittää vapaa-ajan veneilyharrastusta niin, että seuran jäsenet harrastuksensa parissa toimiessaan voisivat kehittää fyysistä ja psyykkistä hyvinvointiaan tarpeittensa mukaisesti, edistää vesiliikkumisen turvallisuutta ja lisätä jäsenistönsä keskuudessa veneilyssä tarpeellisia tietoja ja taitoja.

- Kehittyä urheiluseurana siten, että moottorivene- ja purjehdusurheilu saisivat lajille kuuluvan arvostuksen ja seuran urheilijat heille kuuluvan tuen.

- Kehittää jäsentensä matkaveneilytaitoja

Mainittuihin yleispäämääriin pyritään koulutus-, kilpailu-, ja junioritoiminnan kautta sekä tarjoamalla jäsenistölle monipuolisia mahdollisuuksia yhdessäoloon ja seuratoimintaan.

Tervetuloa JPS ry:n vuosikokoukseen

Joensuun Pursiseura ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään  29.3.2015 klo 14.00 alkaen Hasanniemen huvilalla. Tilaisuudessa kahvitarjoilu.

Joensuun Pursiseuran hallitus toivoo kaikki jäsenet lämpimästi tervetulleiksi vuosikokoukseen!

Uutisarkisto

Kuten uusimmassa Puuskassa lupailin, ilmestyy kyselytutkimukset myöskin tänne nettisivuille. Uusin Puuska lähetettiin paperisena, ilmestyy myös sähköisenä versiona tänne lähiaikoina.

Lyhyesti sanottuna seuran nettisivut kaipaavat kunnon remonttia ja haluan ATK-vastaavan ominaisuudessa hieman kysellä, mitä mieltä te olette sivuista ja mitä te niiltä haluatte. Kyselyyn vastanneiden ja yhteystietojen luovuttaneiden kesken arvotaan seuran t-paita sekä lippis, joten ensi kesän vaatetus samalla kuntoon! Kyselyyn vastaamisessa ei mene pitkää tovia :)

Linkistä kyselyyn:

Samaan syssyyn kysellään myös kilpailutoiminnan tilanteesta. Kysely on pääasiassa kohdennettu purjeveneilijöille, mutta omaa veneilystatusta voi toki kommenttikenttään tarkentaa. Kaikki vastaukset ovat yhtä arvokkaita. Palkinnot ovat tässäkin täysin samat, joten hyvällä tuurilla on vaihtovaatteetkin varattuna kesää varten!

Linkistä kilpailutoiminnan kyselyyn:

Keväisin terveisin!