Joensuun Pursiseuran tarkoituksena on:

- Kehittää vapaa-ajan veneilyharrastusta niin, että seuran jäsenet harrastuksensa parissa toimiessaan voisivat kehittää fyysistä ja psyykkistä hyvinvointiaan tarpeittensa mukaisesti, edistää vesiliikkumisen turvallisuutta ja lisätä jäsenistönsä keskuudessa veneilyssä tarpeellisia tietoja ja taitoja.

- Kehittyä urheiluseurana siten, että moottorivene- ja purjehdusurheilu saisivat lajille kuuluvan arvostuksen ja seuran urheilijat heille kuuluvan tuen.

- Kehittää jäsentensä matkaveneilytaitoja

Mainittuihin yleispäämääriin pyritään koulutus-, kilpailu-, ja junioritoiminnan kautta sekä tarjoamalla jäsenistölle monipuolisia mahdollisuuksia yhdessäoloon ja seuratoimintaan.

Lapalikon perusparannus alkoi

Lapalikon rannan syvennys ja parantaminen on alkanut yhteistyössä yrittäjä Antti Sahlmanin ja Meritaito Oy:n kanssa. Ruoppaustyöt kestävät noin viikon ja samalla saarelta viedään vanhaa metalliromua pois. Vanhan laiturin betoniponttooni osuus jää uuden laiturin rannan puoleiseksi osuudeksi.

Kaivuutyössä noudatetaan alkuperäistä viime talvena kokouksessa sovittua suunnitelmaa. Pohjasta nouseva maa-aines on lähes yksinomaan hiekkaa, joka nostetaan ja muotoillaan saaren rantaviivaan ja sovituille läjityspaikoille.

Uutisarkisto