Joensuun Pursiseuran tarkoituksena on:

- Kehittää vapaa-ajan veneilyharrastusta niin, että seuran jäsenet harrastuksensa parissa toimiessaan voisivat kehittää fyysistä ja psyykkistä hyvinvointiaan tarpeittensa mukaisesti, edistää vesiliikkumisen turvallisuutta ja lisätä jäsenistönsä keskuudessa veneilyssä tarpeellisia tietoja ja taitoja.

- Kehittyä urheiluseurana siten, että moottorivene- ja purjehdusurheilu saisivat lajille kuuluvan arvostuksen ja seuran urheilijat heille kuuluvan tuen.

- Kehittää jäsentensä matkaveneilytaitoja

Mainittuihin yleispäämääriin pyritään koulutus-, kilpailu-, ja junioritoiminnan kautta sekä tarjoamalla jäsenistölle monipuolisia mahdollisuuksia yhdessäoloon ja seuratoimintaan.

Hasanniemen huvilan vuokraus heinäkuusta 2015 alkaen!

Hasanniemen eli Pursiseuran huvilan vuokrauksesta vastaa heinäkuusta 2015 alkaen Joensuun Pursiseura ry. Pyydämme kaikkia 1.7.2015 jälkeiseen aikaan varauksensa tehneitä ottamaan yhteyttä Joensuun Pursiseuraan ja varmistamaan varauksensa.

Muussa tapauksessa emme voi vahvistaa varaustanne ja taata sen onnistumista. Pyydämme siis olemaan yhteydessä Joensuun Pursiseuraan mahdollisimman pian!

Uutisarkisto