Joensuun Pursiseuran tarkoituksena on:

- Kehittää vapaa-ajan veneilyharrastusta niin, että seuran jäsenet harrastuksensa parissa toimiessaan voisivat kehittää fyysistä ja psyykkistä hyvinvointiaan tarpeittensa mukaisesti, edistää vesiliikkumisen turvallisuutta ja lisätä jäsenistönsä keskuudessa veneilyssä tarpeellisia tietoja ja taitoja.

- Kehittyä urheiluseurana siten, että moottorivene- ja purjehdusurheilu saisivat lajille kuuluvan arvostuksen ja seuran urheilijat heille kuuluvan tuen.

- Kehittää jäsentensä matkaveneilytaitoja

Mainittuihin yleispäämääriin pyritään koulutus-, kilpailu-, ja junioritoiminnan kautta sekä tarjoamalla jäsenistölle monipuolisia mahdollisuuksia yhdessäoloon ja seuratoimintaan.

Joensuun pursiseuran vuoden 2015 toimintakalenteri julkaistu!

Olemme julkaisseet luonnoksen vuoden 2015 toimintakalenterista.

Toimintakalenteria päivitetään vielä vuoden varrella, mutta pääpiirteet pysyvät, joten kannattaa merkitä päivämäärät ylös!

Toimintakalenteri 2015

Uutisarkisto