Joensuun Pursiseuran tarkoituksena on:

- Kehittää vapaa-ajan veneilyharrastusta niin, että seuran jäsenet harrastuksensa parissa toimiessaan voisivat kehittää fyysistä ja psyykkistä hyvinvointiaan tarpeittensa mukaisesti, edistää vesiliikkumisen turvallisuutta ja lisätä jäsenistönsä keskuudessa veneilyssä tarpeellisia tietoja ja taitoja.

- Kehittyä urheiluseurana siten, että moottorivene- ja purjehdusurheilu saisivat lajille kuuluvan arvostuksen ja seuran urheilijat heille kuuluvan tuen.

- Kehittää jäsentensä matkaveneilytaitoja

Mainittuihin yleispäämääriin pyritään koulutus-, kilpailu-, ja junioritoiminnan kautta sekä tarjoamalla jäsenistölle monipuolisia mahdollisuuksia yhdessäoloon ja seuratoimintaan.

Joensuun Pursiseura ry:n ylimääräinen vuosikokous 30.11. klo 13.00

Joensuun Pursiseura ry:n ylimääräinen vuosikokous

30.11.2014 klo 13.00

Pursiseuran huvila, Hasanniementie 5, Joensuu

1. Kokouksen avaus ja järjestäytyminen

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

3.  Lapalikon laiturihanke ja kustannukset

Taustaa: 27.10. 2013 pursiseuran ylimääräisessä vuosikokouksessa nykyiselle hallitukselle myönnettiin  20 000 € varaus laituriprojektin eteenpäinviemiseen ja valittiin eri laiturivaihtoehdoista suora ponttoonilaituri, joka asennetaan entisen paikalle ruoppauksen jälkeen.

Hallitus on pyytänyt viideltä eri laiturintoimittajalta tarjouksen ko  laiturimallista asennuksineen. Hallitus esittelee kokouksessa kolme parasta vaihtoehtoa.

4. Veneilykoulu

5. Huvilan vuokratilanne ja tulevaisuus