Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi?

Joensuun pursiseuran jäseneksi voivat hakea kaikki veneilystä ja pursiseuran toiminnasta kiinnostuneet henkilöt ja yhteisöt. Jäsenyys ei vaadi erillisiä suosittelijoita. Jäsenetuja ovat mm. oikeus käyttää seuran tukikohtaa Lapalikon saaressa sekä edulliset veneiden katsastusmaksut. Katsastuksesta löytyy tietoa tästä.

Vuoden 2017 liittymismaksu on 200 €. Jäsenmaksut vahvistetaan vuosittain Joensuun pursiseuran kevätkokouksessa.

Liittymisvuonna uusi jäsen ei maksa jäsenmaksua vaan ainoastaan liittymismaksun.

Jäsenhakemus löytyy täältä (Google Docs)

Hakemuksen tiedot lähetetään sähköpostilla seuran hallitukselle. Hallitus hyväksyy uuden jäsenen tämän hakemuksen perusteella.

Jäsenmaksu yksityishenkilöille

•  perhejäsenmaksu 150 €
  •  aikuisjäsenmaksu 120 €
  •  juniorit 35 €

Jäsenmaksu yhteisöille

Joensuun Pursiseura ry:n jäseneksi voi hakeutua myös yhteisö (yritys tai yhdistys). Yhteisö saa näkyvyyttä jäsenlehti Puuskassa (puolen sivun mainos per vuosi) ja lisäksi mainosbannerin seuran kotisivuille.

Lisäksi yrityksen tai yhteisön työntekijät tai jäsenet saavat 10% alennuksen seuran jäsenmaksusta. Muut seuran edut ja sääntömääräiset oikeudet tai velvollisuudet eivät sen sijaan yhteisöjäsenyyttä koske.

• Liittymismaksu yhteisöjäsenille 200 €
  • yhteisöjäsenmaksu 200 €