Seura-Info

Yleistä

• Joensuun Pursiseura on perustettu 1966 ja se on Suomen Purjehdus ja Veneilyliiton jäsen.
  • Koulutusjaosto on myös Suomen Navigaatioliiton jäsen,
  • Jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsenhakemuksen, joka käsitellään seuran hallituksen kokouksessa.
  • Seuralla on saaritukikohtana Lapaliko, Liperin Tutjunniemen kärjessä.
  • Seuran postiosoite on PL 227, 80101 Joensuu.

Toiminta-ajatus

- kehittää vapaa-ajan veneilyharrastusta niin, että seuran jäsenet harrastuksensa parissa toimiessaan voisivat kehittää fyysistä ja psyykkistä hyvinvointiaan tarpeittensa mukaisesti
- edistää vesiliikkumisen turvallisuutta ja lisätä jäsenistönsä keskuudessa veneilyssä tarpeellisia tietoja ja taitoja

- kehittyä urheiluseurana siten, että moottorivene- ja purjehdusurheilu saisivat lajille kuuluvan arvostuksen ja seuran urheilijat heille kuuluvan tuen.

Edellä mainittuihin yleispäämääriin päästään koulutus-, kilpailu- ja junioritoiminnan kautta sekä tarjoamalla jäsenistölle monipuolisia mahdollisuuksia yhdessäoloon ja seuratoimintaan.