Sammutinhuolto 2023

Sammutinhuolto 2023

JPS Ry - Jokicaravan Oy - Itä-Suomen sammutinhuolto Oy

SAMMUTTIMIEN TOIMITUS JOKICARAVANILLE

- JPS Ry:n jäsenet tuovat veneensä sammuttimet Jokicaravanille huhtikuun kahden ensimmäisen viikon aikana, Kuurnankatu 20 80100 Joensuu, ma-pe 9:00-17:00 tai la 10:00-14:00

- Jäsen voi tuoda yhden tai useamman sammuttimen, joihin selkeästi merkitään jäsenen nimi ja veneen nimi.

HINNAT JA MAKSAMINEN

- Seura maksaa yhden sammuttimen tarkastuksen, mahdollisien lisäsammuttimien tarkastukset maksaa jäsen itse (tarkastuksen hinta 10EUR/sammutin).

- Itä-Suomen sammutinhuolto Oy käy tarkastamassa tarkastettavat sammuttimet Jokicaravanin tiloissa huhtikuun kahden viimeisen viikon aikana.

- Sammuttimet tarkastetaan tai tarkastetaan ja vaihdetaan uuteen toimivaan sammuttimeen JPS Ry:lle toimitetun malliston mukaisesti (listaus alla).

- Jäsenet noutavat omat tarkastetut sammuttimensa Jokicaravanin tiloista kun tarkastus on tehty, toukokuun ensimmäiseen päivään mennessä (seura infoaa kun tarkastus tehty).

- Jos pelkkä tarkastus->jäsen noutaa sammuttimensa pois ja maksaa 2EUR/sammutin kassalla->seura maksaa tarkastusmaksun yhdestä sammuttimesta.

- Lisäsammuttimen tarkastusmaksu maksetaan myös suoraan kassalle (10EUR+2EUR).

- Jos sammutin ei läpäise tarkastusta->jäsen maksaa kassalla uuden sammuttimen hinnan+2EUR, jokaisesta vaihdetusta sammuttimesta.

2kg jauhesammuttimia on tarjolla 2 mallia: Teholuokat ovat samat molemmissa,:13A 89B C, Arska kokonaan metallia, Firetre Muovi/komposiitti. Molemmissa tulee teline mukaan.

6kg jauhesammuttimia on tarjolla 2 mallia.Teholuokka sama molemmissa: 55A 233B C

Uusien sammuttimien hinnat huhtikuulle 2023:

Firetre 2kg 28€

Arska 2kg 35€</p>

Firetre 6kg 60€</p>

Arska 6kg 70€

Uudet sammuttimet myydään tarkastettuna, joten ovat voimassa siitä päivästä alkaen 1 tai 2 vuotta, riippuen mallista.