Lapaliko

Joensuun Pursiseuralla on omistuksessaan Lapalikon saaritukikohta. Lapaliko kuuluu  Saimaan alueen pursiseurojen yhteiskäytössä oleviin tukikohtiin, joten sen käyttö on mahdollista kaikkien alueen veneilyseurojen jäsenille sovittujen sääntöjen puitteissa.

JPS:n saaritukikohta sijaitsee Lapalikon saaressa Rääkkylän Jänisselällä. 62° 22,5' N , 29° 39,8' E Lapalikossa on uusi laituri ja hyvä hiekkaranta mm. lasten uimapaikaksi. Käytössä on sauna, grillikatos, nuotiopaikka, soutuvene,  pieni moottorivene, jollia purjehduksen harjoitteluun sekä frisbee-golfrata, lentopallokenttä ja keinu lapsille.

Lapalikon laituri sijaitsen saaren itä päässä pohjoisen puolella. Laiturille pääse turvallisimmin saaren eteläpuolelta kulkevalta 2,4 m väylältä saaren kärki itäpuolelta kiertämällä. Saaren itäkärjen ulkopuolelle on seuran puolesta laitettu epävirallinen pohjoisviitta varmistamaan turvallisen lähestymisen.

Kaikki poijut ovat käyttökunnossa, mutta punaisella merkatuille kiinnittyminen kovalla tuulella on varmistettava. Punaisiin poijuihin kiinnittyessä tulisi varmistaa veneen kiinnitys toiseenkin poijuun.

LAPALIKON LAITURIMAKSUT 2020

Yhteiskäyttöseurojen jäsenet 10€/vrk

Muut kanssaveneilijät 20€/vrk
Yksityiset saunavuorot 10€/h
Laiturimaksu sisältää tukikohdan yleisen saunavuoron käyttämisen.

Vierailija kirjaa tiedot itsestään ja veneestään saunan pukuhuoneessa olevaan vieraskirjaan.  Vierailumaksun voi maksaa joko saunan pukuhuoneessa olevaan kassalippaaseen, seuran tilille tai käyttää mobiilimaksua. Tarkemmat ohjeet löytyvät  saunan pukuhuoneesta.

Vierailumaksujen tilinumero:

FI39 5770 0510 0155 37