Lapaliko

Joensuun Pursiseuralla on omistuksessaan Lapalikon saaritukikohta. Lapaliko kuuluu  Saimaan alueen pursiseurojen yhteiskäytössä oleviin tukikohtiin, joten sen käyttö on mahdollista kaikkien alueen veneilyseurojen jäsenille sovittujen sääntöjen puitteissa.

JPS:n saaritukikohta sijaitsee Lapalikon saaressa Rääkkylän Jänisselällä. 62° 22,5' N , 29° 39,8' E Lapalikossa on uusi laituri ja hyvä hiekkaranta mm. lasten uimapaikaksi. Käytössä on huvilarakennus, sauna, grillikatos ja nuotiopaikka.

Lapalikon laituri sijaitsen saaren itä päässä pohjoisen puolella. Laiturille pääse turvallisimmin saaren eteläpuolelta kulkevalta 2,4 m väylältä saaren kärki itäpuolelta kiertämällä. Saaren itäkärjen ulkopuolelle on seuran puolesta laitettu epävirallinen pohjoisviitta varmistamaan turvallisen lähestymisen.